Nieuws

IJSSALON PINGUIN krijgt Lifetime Achievement Award

De lokale economieraad Deurne heeft afgelopen weekend vier awards uitgereikt in het kasteel Rivierenhof. Op de eerste editie van de ondernemersprijzen was de Lifetime Achievement Award weggelegd voor Ijssalon Pinguin op de Herentalsebaan. Woody de Beuckelaer en zijn zus Billie droegen de prijs op aan hun vader, die twee jaar geleden overleed.

Meer dan zeventig Deurnse ondernemers maakten kans op één van de vier awards van de eerste editie van ‘Ondernemer van het jaar’ in Deurne. Meer dan 3.400 mensen stemden op hun favorieten. En dan was het uitkijken naar de prijsuitreiking, afgelopen weekend in kasteel Rivierenhof waar een honderdtal ondernemers aanwezig waren.

Het Deurnse districtscollege tekende present, alsook Antwerps schepen van Middenstand Koen Kennis (N-VA). Hij mocht de awards overhandigen aan de winnaars.

IJssalon Pinguïn, een begrip op dé Herentalsebaan sinds meer dan 100 jaar, mocht de carrièreprijs in ontvangst nemen voor bedrijven die minstens 40 jaar actief zijn. Voor Woody de Beuckelaer, zijn zus Billie en moeder Carine Van Beeden was deze carrièreprijs winnen een eerbetoon aan hun vader en echtgenoot, die twee jaar geleden helaas overleed.

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230313_93500352

Back to top